Specialisten in Kunststof Lassen

Doordat Aeson Assemblage geïnvesteerd heeft in 2 spiegellas-machines, is het mogelijk geworden om voor kleine en middelgrote series, nieuwe producten sneller, vakkundig en kosten effectief in de markt te zetten. Met deze machines wordt daardoor nieuwe kansen in de markt mogelijk gemaakt.

Terwijl u zich bezig houdt met denken, calculeren en bouwen aan eigen faciliteiten, is Aeson Assemblage voor u bezig met het assembleren van de producten voor de geplande marktintroductie. Tegelijkertijd wordt gelegenheid geschapen eventuele onvolkomenheden van het product-ontwerp of kinderziektes in de productie vroegtijdig op te sporen, zodat u deze ervaringen kunt meenemen in het ontwerp of productie-faciliteit. Hiermee wordt voorkomen dat u veel kostbare tijd verliest, en nog belangrijker; dat de markt er last van heeft.

de spiegellasmachines van Aeson AssemblageDoor het aanbieden van deze spiegellas-technologie zijn opdrachtgevers in staat gesteld haar producten snel, vakkundig en kosten effectief in de markt te zetten.
In tegenstelling tot wat tot nu toe op de markt is, zijn déze spiegellasmachines – de STL150 en STL300 van Aeson BV- efficiënt en snel in te richten voor verschillende producten. De machines zijn daardoor bij uitstek geschikt voor kleine en middelgrote series, waarbij twee kunststof halffabricaten met een constante kwaliteit halfautomatisch perfect aan elkaar worden gelast.

Wanneer de serie (bij nader inzien) toch te klein blijkt voor eigen faciliteiten, kan Aeson Assemblage natuurlijk de las blijven verzorgen.

Heeft u vragen of opmerkingen, neem gerust contact met ons op.

Onze gegevens zijn:

Aeson Assemblage 
Havenstraat 52
1271 AG Huizen

              T: +31 (0)35 523 19 64
F: +31 (0)35 523 37 70
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
KvK:Gooi&Eemland 61012874
BTW: NL8541.65.034.B01