specialisten in kunststof lassen

EEN ONE-STOP-SHOP TUSSENSTOP

Heeft u er wel eens aan gedacht om kunststof spuitgiet delen die in het Verre Oosten gemaakt zijn naar Europa te verschepen vóór het complete producten zijn? Wanneer de halffabricaten in elkaar gestapeld vervoerd kunnen worden, zal het transport naar Europa veel minder kosten dan dat van verpakte eindproducten.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen, neem gerust contact met ons op!

Uw besparing?

Het bespaart niet alleen transportkosten en invoerrechten, het heeft bovendien ook een positieve invloed op het milieu, omdat er dan minder m3 worden getransporteerd.

Aeson Assemblage kan voor u het -“onderweg naar Europa”- tussenstation zijn, met een one-stop-shop principe voor een complete service in loonopdracht, uiteraard met kunststof lassen als focus. In loonopdracht verzorgen wij voor u:

Ook kunnen wij het vervoer voor u regelen naar elders in Europa.

Kwaliteit

Deze complete service in loonopdracht met inbegrip van het kunststof lassen, worden verricht met Nederlandse kwaliteit en met het onderscheidend vermogen van onze medewerkers om de vooraf afgestemde aspecten te waarborgen. Een one-stop-shop-tussenstop bij Aeson Assemblage is het vertrekpunt naar verdere Europese bestemmingen.

Geen grote investering nodig
Besparen op transportkosten en invoerrechten
Controle over de kwaliteit van kunststof lassen is “dichter bij huis”
Communicatielijnen zijn kort en zonder taal en/of cultuur barrière
Distributie kan worden geregeld vanuit Huizen