specialisten in kunststof lassen

SPIEGELLASSEN VAN KUNSTSTOF SPUITGIET PRODUCTEN IN LOONOPDRACHT

Aeson Assemblage beschikt over de juiste expertise om, wanneer het echt moeilijk wordt en de gereedschappen onbetaalbaar, het spiegellassen in loonopdracht handmatig uit te voeren.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen, neem gerust contact met ons op!

Spiegellassen in loonopdracht

Wij tonen hier diverse voorbeelden van het spiegellassen in loonopdracht van grote kunststof spuitgiet producten (hotplate welding).

Strategisch spiegel lassen

Aeson Assemblage heeft geïnvesteerd in meerdere machines voor spiegellassen in loonopdracht Ze zijn speciaal ontworpen om ze snel en efficiënt in te richten voor verschillende kunststof spuitgietproducten. Hierdoor zijn deze machines voor spiegellassen bij uitstek geschikt voor het in loonopdracht uitvoeren van kleine en middelgrote series, waarbij twee kunststof halffabricaten met een constante kwaliteit halfautomatisch perfect aan elkaar worden gelast.

Doordat Aeson Assemblage in loonopdracht kan spiegellassen met deze machines, ontstaat er een mogelijkheid bij klanten voor een veel snellere markt-introductie voor kunststof producten die middels spiegellassen moeten worden gemaakt. Terwijl u zich bezig kunt houden met denken, calculeren en bouwen aan eigen faciliteiten voor de eventuele grote series op langere termijn, kunnen wij in loonopdracht voor u bezig zijn met het assembleren en spiegellassen van de producten voor de marktintroductie.

Blijkt bij nader inzien een eigen faciliteit toch niet kosteneffectief, dan blijft Aeson Assemblage altijd bereid het spiegellassen in loonopdracht voor u uit te voeren.

Wij helpen u graag met kunststof lastechniek

Voor meer informatie en advies over kunststoflassen neemt u contact op met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag! Lees meer over lastechnieken